Over full-service cateringbedrijf 't Keukentje

Catering ’t Keukentje

Catering ’t Keukentje is een full service cateringbedrijf dat je inschakelt voor het verzorgen van lunches, buffetten en feesten. De drijvende spil achter deze catering is Anna. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de catering is zij 15 jaar geleden haar eigen cateringbedrijf gestart. Na al die jaren is dit cateringbedrijf uitgegroeid tot een bekende naam in Hoogeveen en omstreken. ’t Keukentje staat dan ook naast de geweldig verzorgde buffetten, hapjes en andere lekkernijen, goed aangeschreven om haar persoonlijke contact.

Catering 't Keukentje verzorgt je lunch, buffet en andere catering van A tot Z.

Wat klanten zeggen

“Gisteren van een high tea mogen genieten. Heel veel variatie hartig en zoet, alles vers, grotendeels zelf gemaakt en ontzettend lekker! De hartige taart en waldorfsalade waren echt fenomenaal. Een absolute aanrader, heerlijk!”
Bron: Google review
“Zaterdag leuk feest gehad met de catering van ’t Keukentje. Dik voor mekaar!!”
Bron: Facebook
“Een echte aanrader!!!! Het is altijd super lekker en goed geregeld! 5 sterren!!”
Bron: Facebook

Dé cateraar voor Hoogeveen en omstreken

Wanneer je op zoek bent naar een cateringbedrijf voor je feest, bedrijfsopening, lunch of barbecue buffet in Hoogeveen of omstreken, is Catering ’t Keukentje een echte aanrader. Vanuit huis verzorgt deze cateraar de lekkerste gerechten en wordt bijna alles zelf gemaakt. Het is lekker vers en daarnaast een ware lust voor het oog. Je kunt hier terecht voor feesten en partijen van 10 tot 100+ personen. Een ware uitkomst voor elk feest dus.

Wanneer je op zoek bent naar een cateraar in Hoogeveen, ben je bij 't Keukentje aan het juiste adres.

De aanraders van Anna

Als ervaren cateraar weet Anna exact wat haar klanten lekker vinden. Zelf raadt ze dan ook de Lunch buffetten aan, waar niet alleen de gerechten met uiterste precisie bereid worden, maar waar ook de aankleding van het buffet of de tafel uiterst secuur gedaan wordt. Hetzelfde geldt voor de warm en koud buffetten, waar met leuke kleedjes en versieringen het een waar feestje wordt.

Geïnteresseerd?

Wilt u ook een lekkere lunch, uitgebreid buffet of heerlijke hapjesschaal bestellen?
Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op